dusankaDipl. Herbalist Dusanka Topalovic   Gospodja Dusanka je Herbalist koji u svom savetovanju kako se boriti i izboriti sa nekom bolescu ili poremecaju , smatra da organizam treba posmatrati kao celinu a ne pokusavati resiti problem parcijalno. Stvaranjem i sprovođenjem jedinstvenog plana zdravlja, koji se sastoji od zdrave ishrane, biljnih dodataka i promene načina života, dolazi se do optimalnog izlečenja svakog pojedinca – kaze Dusanka.
Bilo da imate probleme sa: srcem, hipertenziom, varenjem, jetrom, bubrezima,opstipaciom, nesanicom, depresijom, ili zelite da ojacate imunitet i uradite detoksikaciju… Sa Dusankom se mozete posavetovati po pitanju zdravlja i naruciti tinkture po receptu Dr Richarda Schulca
Mail: biljne.tinkture@yahoo.com
tel: +387 65 647 925

 

Dipl. Nutricionista Saveski Dime   Nutricionista Saveski Dime
smatra da je neadekvatna i losa ishrana uzrok preko 80% bolesti danasnjice i
spada u one nutricioniste koji sprecavaju nastanak bolesti izmenom jelovnika. Ukoliko je bolest vec nastupila hranu mozemo i moramo da koristimo kao lek, kaze dalje Dime. Medju prvima je u Makedoniji shvatio efikasnost tinktura u procesu izlecenja i koristi ih kao obavezne u prirodnom medicinom. Sirok asortiman biljnih tinktura po recepturi dr Ricarda Sulca mozete sa podrucja Makedonije naruciti na dole naveden broj telefona.

tel: +389 78 332 789

 

 

 

natasaDipl. Nutricionist Natasa Ninkovic         Dipl. nutricionista Nataša Ninković smatra da je suština zdravlja u osposobljavanju organizma da koristi sopstvene odbrambene mehanizme. Usvajanjem zdrave ishrane I načina života može se pobediti najopasnija bolest I spreciti druge bolesti današnjice. Nataša pruža tu mogućnost ličnog savetovanja koje bi uključivalo pravilno razumevanje i upotreba hrane zarad lečenja ne samo teških oboljenja, nego i manjih zdravstvenih tegoba u vidu zamora, glavobolja, nervoze i dr, zatim kako zdravo i trajno smršati,kako izvršiti detoksikaciju organizma. Proces izlečenja organizma se ubrzava pomoću tinktura dr Šulca koje takođe možete naručiti putem tel +38160 0800104.