Oprez sa holesterolom – izbegnite kancer dojke i Alchajmerovu bolest

kategorija: Lečenje | 0

Holesterol, zdravlje, tinkture

 

Nivo holesterola, kao i drugih masnoća, ne daje nikakve simptome pa se neretko  povišeni holesterol otkrije tek kad pacijent dođe u koronarnu jedinicu sa znacima srčanog udara!

Da povišen holesterol izaziva moždani i srčani udar svima je poznato, međutim malo poznato je da je ozbiljna nuspojava povišenog holesterola i povišena količina hormona estrogena što može potaknuti pojavu i širenje raka dojke. Takodje, osobe s visokom stopom lošeg holesterola ‘skladište’ amiloid plak koji je povezan s demencijom i Alzheimerovom bolešću što postaje sve izraženije s godinama.

Upozoravamo, da ne zaboravite da uradite detoksikaciju jetre, jer je to nezaobilazno ukoliko želite da rešite problem sa holesterolom.

Ako ste gojazni, lagani gubitak suvišnih kilograma može pomoći u regulisanju holesterola i triglicerida.  Upamtite da je jedini zdravi način mršavljenja lagani gubitak kilograma, ne više od 3 do 4 kg mesečno, uz balansiranu ishranu.Smanjite unos kalorija – Nakon jela, svaki višak kalorija koji našem organizmu nije u tom trenutku potreban, pretvara se u trigliceride i odlaže u masne ćelije kao rezerva. Smanjenjem unosa kalorija smanjićete i trigliceride.

Jednom nedeljno obavezno konzmumirajte sledeci sok u toku celog dana 3  4 jabuke, pola limuna, jedna kašikica maslinovog ulja, i jedna od bundevinog.  Sok od ceđenog grožđa je takođe veoma poželjan.

VISE O TINKTURI  HOLESTEROL