Prirodna medicina – Recept za lečenje karcinoma

kategorija: Lečenje | 0

Aloe Vera, tinkture , kancer

 

Recept za lečenje karcinoma
Aloe Vera štiti i jača imuno sistem, čisti organizam i pomaže mu da se brže oporavi od bolesti, zbog čega je nezamjenjiva pomoć obolelim od karcinoma. Naučnici se sve više slažu s time da je naš imunitet sposoban zaštititi nas od svih bolesti i da do pojave tumora može doći samo ako je rad imunog sistema narušen. Sve dok je naš imuno sistem jak i dok održavamo baznost organizma mi ne oboljevamo, ali onog trenutka kada ovaj sistem zakaže, u telu se opasne stanice počinju razmnožavati velikom brzinom. Istraživanja su potvrdila da Aloe Vera jača imunitet, potpomaže smanjenju rasta tumora i zaustavlja širenje metastaza.
Za recept lečenja tumora 
 koji se već generacijama prenosi u mnogim narodima potrebno vam je:
• 35 dag svežeg lišća aloe arborescens
• 6 supenih kašika  vodke
• 50 dag prirodnog meda
Suvom krpom s lišća uklonite nečistoću i iglice s ruba. Listove iskidajte na komade, ne guleći ih, stavite ih u mikser i dodajte im med i alkohol.
Sve izmiksujte u jednoličnu smesu. Ovu smesu nije potrebno kuvati niti cediti.
Važno je da listovi budu sasvim sitno samleveni. Smesu izlijte u tamnu staklenu posudu i čuvajte u frižideru.
Uputstvo za doziranje: Uzimajte po jednu supenu kašiku smese 3 puta dnevno, 30 minuta pre obroka. Važno je da se smesa potroši do kraja. Nakon što ste završili kuru posavetujte se sa lekarom. Poboljšanje bi trebalo biti vidljivo u nalazima. Lečenje alojom možete kombinovati i s drugim prirodnim načinima lečenja karcinoma  a preporučujemo i korištenje biljne tinkture Krv, koja je neophodna kod svih oblika kancera.

Kraljica lekovitog bilja
Aloe Vera pomaže kod kolitisa, proliva, zatvora i sindroma iritabilnog kolona, regulise varenje i kiselost želuca, pomaže kod žgaravice i bolova u trbuhu, čisti krv, uklanja štetne i otrovne supstance iz organizma, regulise kolicinu šećera u krvi, ubrzava rad metabolizma i pomaže kod mršavljenja, poboljšava cirkulaciju, ubrzava proces zaceljivanja tkiva, regulise krvni pritisak i sprečava bolesti krvnih žila, jača imunitet, sprečava rast tumorskih stanica, smanjuje upale i otekline, ublažava simptome astme i alergije, pomaže kod očnih bolesti: mrene, trahoma, glaukoma, uništava viruse, bakterije, gljivice i parazite, pomaže kod odvikavanja od pušenja, alkohola i droga. Osim tradicionalne upotrebe, danas se aloe vera koristi kod dijabetesa, astme, epilepsije, osteoartritisa, opeklina, psorijaze.
Aloe vera ima zaista neverojatna svojstva, a poznato je kako u sebi ima oko 240 lekovitih i hranjvih sastojaka, zbog čega ima lekovit učinak. Lekovitost aloe vere proizlazi iz njenog soka, a koji u sebi sadrži folnu kiselinu, kalcijum, aminokiseline, gvozdje, magnezijum, enzime te vitamine kao što su: A, B9, B12, B6, B3, B1, B2, C i E. Aloe Vera može se koristit kao sok ili kao gel. Za probleme s kožom, opekline, otvorene rane, opekotine od sunca i sl. najbolje je koristi njen prirodni sok bez drugih dodataka, Dakle, direktno sok aloe koji se nalazi unutar lista staviti na obolelo mesto.