Sok protiv nesanice – spavajte mirno

kategorija: Lečenje | 4

nesanica, san, antistres, stres

Sastojci

1 krastavac
1 kriška svežeg đumbira
sok od 1 limuna
1 zelena jabuka
2 stabljike celera
2 stabljike špargle

Prirprema:

Špargle potopite u hladnu vodu na pet minuta, krastavac, limun i jabuku oljuštite te ih narežite na kriške. Pripremljeno povrće zajedno s kriškom đumbira i stabljikama celera dodajte u blender i dobro usitnite.
Napitak koji opušta telo najbolje je konzumirati umesto večere, sastojci iz povrća pozitivno će uticati na najčešće uzroke nesanice, probavne smetnje, povišen krvni pritisak i stres.

Sem što blagotvorno deluje kod: nervoze, uznemirenosti, razdražljivosti, depresije, osecaja straha Antistres tinktura je idealna za one koji žele da prestanu da koriste sintetičke sedative I antidepresive. – See more at: http://zdravput.com/tinkture/antistres-tinktura#sthash.VMJzEAn1.dpufNapitak koji opušta telo najbolje je konzumirati umesto večere, sastojci iz povrća pozitivno će uticati na najčešće uzroke nesanice, probavne smetnje, povišen krvni pritisak i stres.

Preporučujemo da korisite i tinkturu Antistrs koja je sem što  blagotvorno deluje kod nervoze, uznemirenosti, razdražljivosti, sepresije i osećaja straha  , idealna za one koji žele da prestanu da koriste sintetičke sedative i antidepresive.