Uradi sama – Stop vaginalnim bakterijama, gljivicama i virusima !

kategorija: Lečenje | 14

vaginalne infekcije, bakterije, virusi, gljivice, tinkture. prirodno lecenje

Okrenite se prirodi i resite problem vaginalnih infekcija, bakterija , gljivica…. Veoma lako i efikasno metodom Dr. Ričarda Šulca

Radi se u tri faze. U prvoj fazi (prve noći) jednostavno ubacite beli luk. Sledeće noći ga ubacite izgnječenog. A od treće noći pa nadalje, beli luk iseckate na kriškice.
Svaka sledeća faza je intenzivnija od prethodne.

U prvoj fazi uzmete jedan poveći češanj belog luka, oljuštite ga i ubaciteuveče u vaginu, a izvučete sutradan ujutru.
Da biste ga izvadili, dovoljnoje samo da ustanete; on onda izađe, i vi ga izvučete. Koristite beli luk koji je bar veličine vašeg palca.

U drugoj fazi uzmete isto poveći češanj belog luka, oljuštite, pritisnete izgnječite, kako bi se alicin iz luka hemijski aktivirao. Alicina nema u belomluku, osim ako ga vi ne stvorite. To jest, nema ga u luku na početku.
Postoje samo suve vlaknaste ćelije i tečne kisele. Kada iseckate ili zgnječite beli luk, onda kiselina naprska vlakna, pa se kao rezultat te hemijske reakcije
stvori alicin.
Beli luk nema efekta sve dok ga ne iseckamo, izgnječimo ili dok ne počnemo da ga žvaćemo. Zato beli luk ne miriše mnogo sve dok ga ne „aktivirate”.Alicin nastaje iz trenutne hemijske reakcije kiselina koje se rasprsnu po vlaknima luka.
Zato on nema miris odmah na početku. Ali zato kada ga seckate, onda odjednom, postali ste hemičar u sopstvenoj kuhinji. Zato
pritisnite beli luk, izgnječite ga i onda ubacite.
Nakon gnječenja i ubacivanja luka, 99% žena ne oseti ništa u vagini.

Ubacite ga uveče i izbacite sutra ujutru.

Trećeg dana izgnječite beli luk i isecite ga nožem sa bočnih strana. Tako se stvara još alicina. Poneke žene, kada ubace ovakav beli luk, tokom tokom prvih 5 minuta osećaju blago golicanje, ali ništa strašno. To je sasvim uobičajeno i ne može da naškodi.
Ako vam je teško to da trpite, onda izvadite taj luk i ubacite drugi koji ste manje seckali i manje gnječili. Stavite ga uveče i izvadite sutra ujutru.

Radite tako 6 dana, te u vaginalnom području neće ostati nijedna bakterija, nijedna gljivica, i nijedan virus a smanjiće i eventualnu upalu.

Tokom ovog tretmana savetujemo takodje i uzimanje tinkture  Bubrezi-bešika a za one zene koje imaju i hormonske poremecaja   tinkturu Zenska formula .

 

 

 • Nevena

  Imala sam glivice, probala sam ovo što piše u tekstu, uradila test i NEGATIVAN JE!! Preporuka svakoj ženi koja pati od ovakve vrste infekcija da proba.

  • Hvala Vam Nevena sto ste podelili to iskustvo sa nama.

   • lidija

    Dali moze da se desi, da se druge veceri oseti bol u donjem delu stomaka i dal treba odustati ako se to desava…hvala..

    • Postovana Lidija, moze da se desi to sto se dogodilo Vama. To samo znaci da imate neki proces; ranica, miom… Uradite obavezno i ispiranje rastvorom koji je opisan u postu Zenska higijena- problemi u intimnoj regiji. Takodje bilo bi pozeljno da mi se javite telefonom oko savetovanja.

     • lidija

      hvala na odgovoru i ako je moguce dobiti vas mail jer ja ne zivim u srbiji unapred zahvalna

  • Bojana

   a kako ubaciti taj luk,na koji nacin?

 • Mila

  Mene zanima ako je zena zdrava, moze li narusiti vaginalnu floru ako jednom u 6 meseci npr. uradi ovu terapijicu…preventive i ciscenja radi? hvala

 • Ivana

  Na koji način da ubacim isitnjen beli luk?

  • Poštovana, u tekstu Vam je detaljno objašnjeno kako da postavite beli luk. Ne piše da se isitni nego da ga nagnječi. Radi dodatne sigurnosti možete kroz luk da provučete konac slično tamponu, to će olakšati upotrebu.

 • milena

  Beli luk mi ostao dole, sta da radim, nisam mogla da ga izvadim?