Detoksikacija

 

Višegodisnje nakupljanje toksina u organizmu izazvano prvenstveno kao posledica loše I neadekvatne ishrane kao i drugih loših životnih navika (pušenje. alkohol…) ima za posledicu: pad imuniteta, nedostatak energije, pospanost, hronični umor a može da izazove i mnoge od hroničnih bolesti.
Kroz hranu mi unosimo energetske i gradivne materije u telo. Ukoliko dugo vremena unosimo toksičnu hranu, naši organi za prečišćavanje, jetra i bubrezi, neće biti u stanju da eliminišu svu količinu prispelih toksina. Ta loša hrana će se ugraditi u naše telo, kroz gomilanje višaka u masne naslage sala i ugradnju u telo, na nivou tkiva, kroz promenu ćelijske strukture. Nekada te promene u tkivima dovode do degenreacija gena, mutacija gena i pojave kancera. Otuda i veza izmedju loše i neizbalansirane ishrane i povećane stope kancera u svetu.
Detoksikacijom organizma postiže se regeneracija i revitalizacija ljudskog organizma kao i jačanje imunog sistema . Njome se vrsi i ozdravljenje i od najtežih nezdravih stanja kao što su : kancer, kardiovaskularni problem i mnoge druge bolsti koje su bolesti današnjice. Detoksikacijom vršimo otklanjanje uzroka nastanka nezdravog stanja umesto da neuspešno pokušavamo rešiti posledicu.

Detoksikaciju mogu da rade svi, bez obzira na pol, uzrast ili zdravstveno stanje.

DETOKSIKACIJA MOZE BITI:

  • Potpuna to jest čišćenje celog organizma
  • Ciljana –kada se radi detoksikacija odredjenog organa ili sistema

Mnogo vise smo u zadnje vreme brinuli o tome kako nase telo izgleda spolja a sad je krajnje vreme da mu se posvetimo I iznutra.

Detoksikacija se vrši cedjenim sokovima i tinkturama po originalnoj recepturi dr Ričarda Šulca

Centar za nauku i obrazovanje  radi  vikend program  detoxikacije  organizma, a po potebi  moguć je i dogovor za duže.

Za vise inormacija i prijavu molimo vas da nas kontaktirate na e-mail :  milinkovic.cno@gmail.com