CREVA #1 Tinktura – po preporuci dr. Ričarda Šulca

CREVA #1 Tinktura – po preporuci dr. Ričarda Šulca

kategorija: Tinkture | 0

Biljna formula za stimulaciju rada creva


Sastojci: Aloja, sena, krušina, đumbir, beli luk, ljuta paprika, nana, komorač, ljutić, eterično ulje od narandže.
Dejstvo: Stimuliše rad creva, podstiče redovno pražnjenje ,otklanja zatvor, neophodna kao priprema za otklanjanje  bilo kog zdravstvenog problema.
-Da bi procistili creva na pravilan i adekvatan nacin moramo da podstaknemo njihovo grcenje i kontrakovanje,inace nece biti nekih vecih efekata. Ovo se postize primenom lekovitog bilja koje u sebi sadrzi posebno hemijsko jedinjenje zvano antrakvinon koje podstice kontrakovanja i grcenja crevnog zida. Posebna vrsta ovog hemijskog jedinjenja jeste moden.Jacina i broj kontrakcija zavisi od kolicine modena koji ste uneli u organizam. Glavni i sustinski sastojci ove biljne formule sena,krusina i simsirika su biljke koje sadre velike kolicine upravo ovoga modena i na vrlo efikasan nacin podsticu proces kontakovanja i grcenja .

-Ljuta aleva paprika,podsticuci cirkulaciju u kombinaciji sa djumbirom,efektivno sprecava krvarenje koje vrlo cesto zna da bude proporatni efekat obolelih creva.

-Ljutic na vrlo efikasan nacin deluje protiv infekcija i gnoja koji nastaju prilikom talozenja zaostalih fekalnih materija tokom dugog niza godina. Komorac pomaze u otklanjanju problema stomacnog tipa i smiruje upaljena creva u kombinaciji sa nanom koja takodje ima antisepticno i umirujuce dejstvo daje najbolje rezultate.

Jednom rečju idealna tinktura za creva protiv opstipacije.

Tinkture po originalnoj recepturi Dr Ričarda Šulca možete naručiti :

Putem telefona za SRBIJU +381-600-800-104
Putem telefona za BiH +387-65 647 925

Proizvodnja : Zdravlje Ninković