KRV Tinktura – po preporuci dr. Ričarda Šulca

KRV Tinktura – po preporuci dr. Ričarda Šulca

kategorija: Tinkture | 0

Biljna formula za pročišćavanje krvi

Sastojci: Crvena detelina (T. pratense), beli luk (A. sativum), ljuta aleva paprika (C. annuum), štavelj (R. crispus), imela (V. album)
Dejstvo: Pročišćava krv i limfni sistem. Preporučuje se kod obolelih od leukemije i teških oboljenja.
-Spada u set osnovnih tinktura koje se piju kod svakog zdravstvenog problema, jer je krv (samim tim i limfni sistem i sve telesne tečnosti) glavni agens koji leči i pobeđuje bolest prodirući u sve delove našeg tela (takav efekat postižemo poboljšavanjem cirkulacije i hidroterapijom-koja je fundamentalni i neizostavni deo izlečenja) noseći sa sobom sve nutrijente unešene putem sokova i presne hrane. Pri tom nakuplja u sebe razne vidove toksičnih materija i sve ono štetno što se razlaže prilikom delovanja na oboleli deo i iz tih razloga je neizostavno da joj pomognemo i da je pročišćavamo korišćenjem ove tinkture .

-Ova tinktura na vrlo efikasan način šisti krv i limfni sistem -mnogostruko pomaže u borbi protiv leukemije i svih teških oboljenja. Nezamislivo je izostaviti je prilikom ovakvih teških zdravstvenih problema, Sastavni i krucijalni elemenat (naravno pored svih tinktura koje ulaze u sastav osnovnih) uz neizostavnu imuno #1 formulu i antibiotik u izlečenju ozbiljnih zdravstvenih problema.

Tinktura za Krv se može naručiti :

Putem telefona za SRBIJU +381-600-800-104
Putem telefona za BiH +387-65 647 925

Proizvodnja : Srboflora ZM