MOZAK Tinktura – Dr. Ričarda Šulca

MOZAK Tinktura – Dr. Ričarda Šulca

kategorija: Tinkture | 2

Biljna formula za poboljšanje rada moždanih funkcija

Sastojci: Ginko (Gingko biloba), ruzmarin (Rosmarinus officinalisor), orah (Juglans regia), ljuta aleva paprika (Capsicum annuum), iđirot (Acorus calamus)
Dejstvo: Poboljšava protok krvi i kiseonika u mozak, sprečava stvaranje krvnih ugrušaka, poboljšava sluh i vid.

-Osnova i suština izlečenja kada imate neki moždani problem i glavna i fundamentalna stvar jeste da povećate moždanu cirkulaciju .Potrebno vam je monogo više krvi i kiseonika u tom delu tela za pravilno i adekvatno saniranje problema.Ovo se postiže primenom hidroterapije-naizmeničnih toplih i hladnih tuševa ,raznim oblozima od lekovitog bilja,belog luka i ricinusovog ulja koje je najefektivnije kod izvlačenja otrova.

-Najdelotvornija biljka koja poboljšava rad krvotoka i dotok krvi i kiseonika u mozak kao i glavni , suštinski sastojak ove biljne formule jeste Ginko (Ginko Biloba).Ova čudesna biljka se dokazala u mnogim medicinskim testovima gde je pokazala izvanredne rezultate u poboljšanju protoka krvi i cirkulacije.Pored toga ovo lekovito bilje ima sjajne isceliteljsko moći.Vrlo je važno i presudno njeno delovanje na proces izlečenja jer osobe koje imaju probleme ovog tipa su uglavnom pod veoma jakim stresom koji oslobađa epinefrin iz adrenalnih žlezda i tom prilikom sužava arterije i povećava pritisak više nego bilo šta drugo. Glavna stvar kod osoba koje imaju moždane probleme je da se pod hitno smire,Dr Šulc je vrlo često davao zadatak svojim pacijentima da sednu i “posmatraju travu kako raste” da bi postigli apsolutnu smirenost i staloženost koja je presudna u ovakvim slučajevima.  Ruzmarin je takođe lekovito bilje koje ima neverovatno dejstvo u poboljšanju cirkulacije i dotoka krvi i kiseonika u mozak.

-Aleva paprika daje nenadmašne rezultate u poboljšanju cirkulacije i neizostavan je deo skoro svake biljne formule. Dr Ricard Šulc vrlo često napominje:”Ako bih morao samo jedan lek da biram za probleme ovog tipa poneo bih sa sobom samo alevu papriku. “U kombinaciji sa đumbirom na najbolji mogući način vrši stimulaciju krvi. Dok aleva paprika više deluje na srce ,smatra se da đumbir deluje na manje krvne sudove i povećava perifernu cirkulaciju.

-Primenom ove biljne formule u vidu tinkture sprečava se stvaranje krvnih ugrušaka koji mogu da dovedu do pojave šloga,izliva krvi u mozak i ostalih nesagledivih posledica po moždanu vitalnost.Takođe daje velike rezultate u poboljšanju sluha i vida delujući na konkretne nerve snabdevajući ih sa znatno većom količinom zdravije krvi koja se prečisćava prilikom procesa lečenja prirodnim putem znatno bogatijom kiseonikom i ostalim nutrijentima i hranljivim sastojcima koji su u stvari suština i poenta lečenja. Doprinosi poboljšanju opsteg psiho -mentalnog stanja pacijenta. Povećava mentalnu svežinu, oštroumnost i britkost , jednostavno rečeno pacijent se oseća mentalno svežije i ornije što je posledica direktnog delovanja konkretnog lekovitog bilja u dotoku više kiseonika do ćelija moždanog sistema koje počinju bolje i efiaksnije da obavljaju svoje predodređenje funkcije.

Tinkture po originalnoj recepturi Dr Ričarda Šulca možete naručiti :

Putem telefona za SRBIJU +381-600-800-104
Putem telefona za BiH +387-65 647 925

Proizvodnja : Srboflora ZM