OČI – Biljna formula za poboljšanje vida

OČI – Biljna formula za poboljšanje vida

kategorija: Tinkture | 0

DEJSTVO: Poboljšava protok krvi u očima, smanjuje iritaciju oka, uklanja toksine iz oka, uspešno otklanja kataraktu.

SASTOJCI: vidac(Euphrasia officinalis), divizma(Verbascum thapsus), malina(Rubus idaeus), komorač(Foeniculum vulgare), ljuta aleva paprika(Capsicum annuum).

NAČIN UPOTREBE:

– od 5 do 10 kapi se ukapa u rakijsku čašicu od 0,3-0,5 dl, zatim se dolije mlaka voda, da rastvor zauzima pola čašice. Pošto ste promešali sadržaj u čašici, pacijent treba da sagne glavu prema dole uzme čašicu i stavi je ispod oka, prislonivši je čvrsto na očnu duplju. Oko treba da bude otvoreno i da se glava zajedno sa čašicom prislonjenom na očnoj duplji zabaci unazad, tako da otvoreno oko „pliva“ u rastvoru. Da bi rastvor što bolje dopro u sve delove oka treba da se izvode kružni pokreti sa okom nekih 15 sekundi ili više. 

-Najbolji rezultati i efekti se dobijaju kombinovanjem biljne formule za mozak(koja stimulise protok i dotok krvi i kiseoinika u mozak -cime se automatski poboljsava vid),formulom Nervi#1   ( formula koja obnavlja nerve uha i oka  pomaze boljem funkcionisanju mozga i ocnih nerava) sa ovom tinkturom za ispiranje ociju plus sve ono sto spada u temelnji i osnovni program lecenja i koriscenje seta osnovnih tinktura  

Narudžbine +381 60 7224002