SRCE Tinktura – po preporuci dr. Ričarda Šulca

SRCE Tinktura – po preporuci dr. Ričarda Šulca

kategorija: Tinkture | 0

Biljna formula za poboljšanje rada srca

Dejstvo:  Poboljšava rad srčanog mišića, održava normalan krvni pritisak i nivo holesterola.

Sastojci: Glog (C. oxyacantha), crvena detelina (T. pratense), beli luk (A. sativum), đumbir (Z. officinale), ljuta aleva paprika (C. annuum)

-Glavni i suštinski sastojak ove biljne formule jeste glog koji omogućava srcu da preživi sa manje krvi i kiseonika,tako da i ako imate srčano oboljenje ili ako su vam arterije začepljene krvnim ugruškom na ovaj način sprečavate i smanjujete rizik od srčanog napada .Glog sadrži flavonoide i druga hemijska jedinjenja koja direktno ulaze u srčani mišić ,vezuju se za ćelije srca,tako da je srcu potrebno manje krvi i kiseonika.S druge strane, ako ste imali srčani napad,ćelije srca se dva puta brže obnavljaju i trpe manje štete ako je glog prisutan u krvi.

-Ljuta aleva paprika,koja je  odličan stimulans,snižava krvni pritisak,pomaže da krv dođe do svih delova tela i tako smanjuje pritisak sa srca,u kombinaciji sa đumbirom je pravi dinamički tandem u poboljšanju cirkulacije i otklanjanja pritiska sa srčanog mišića.

-Neizostavni sastojak lečenja prirodnim putem beli luk proređuje krv ,povećavajući nivo korisnog HDL holesterola koji otklanja masti i masne naslage i prosleđuje ih do jetre,u kombinaciji sa crvenom detelinom (koja je najjači prirodni čistač i razređivač krvi) daje najjefektivnije rezultate.

-Glog i ljuta aleva paprika takođe sačinjavaju jedan od najjačih dinamičkih tandema koji pomaže kod aritmije ,neredovnih otkucaja srca,tahikardije,ubrzanih otkucaja srca,podrhtavanja srca,kongestivnog zastoja srca (ovde je od vitalnog značaja proređivanje krvi, jer je toliko gusta da ne može da dođe do bubrega koji treba da je pročiste od otpadnih tečnosti pa je covek u stadijumu kao da se “davi u svojoj sopstvenoj otpadnoj tečnosti koju organizam ne može da izbaci i izluči”).

-Kombinacijom i sinergetskim delovanjem svih navedenih lekovitih bilja u sklopu celine na jedinstven način postiže se vitalnost i optimalno stanje srčanog mišića ,arterija,krvnih žila i celokupnog organizma uopšte.Biljna formula za srce u kombinaciji sa tinkturom za cirkulaciju i tinkturom za pročišćavanje krvi daje najbolje rezultate.

Tinktura za srce se može naručiti :

Putem telefona za SRBIJU +381-600-800-104
Putem telefona za BiH +387-65 647 925

Proizvodnja : Zdravlje Ninković